Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Sommarlovsprogram 2021

Snart är det dags för sommarlov för barn och unga i Arboga kommun. I år finns det ett fulladdat sommarlovsprogram med roliga aktiviteter. De populära badarmbanden kommer att erbjudas även i år.

Sommarlovsprogram 2021

Sommarvärmen börjar komma och solen tittar fram allt mer. Det är med stor glädje vi kan presentera årets sommarlovsprogram. Aktiviteterna skapas både av föreningar i kommunen och från Arboga kommuns egna verksamheter.

- Det är jätteroligt att vi kan erbjuda aktiviteter i år. Det behövs verkligen. Vi vet att badarmbanden på Ekbacksbadet är väldigt uppskattade, så det är jättekul att det går att få till, säger Måns von Stedingk, föreningskonsulent på Fritids- och kulturförvaltningen.

Andra aktiviteter som kommer att erbjudas är tisdagspyssel på biblioteket, sommaraktiviteter på Parkuddens IP och halvdagsdansläger på Kulturskolan.

Håll dig uppdaterad under lovet

Aktiviteterna kan ändras under lovet. Om en ny aktivitet dyker upp eller om något ändras under lovet, då skriver vi det på den här sidan.

Nya och ändrade aktiviteter

  • Gröna kortet kurs för juniorer, upp till 18 år, måndagen den 28e juni och tisdagen den 29e juni. Kostnad 2000 kronor. I priset ingår - Lån av klubbor och bollar - Lunch båda dagarna - Medlemskap i Arboga GK, vilket medför fritt spel hela 2021.

Var rädd om varandra

Tänk på att hålla avstånd under aktiviteterna och stanna hemma vid symtom.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer