Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Boule och historisk stadsvandring i medeltidsstaden Arboga

I paketet ingår: Kaffe och smörgås på ett av Arbogas caféer, därefter spelar ni boule, Ni erbjuds tävlings-upplägg med priser eller introduktion om hur det går till. Lunch på en av Arbogas trevliga restauranger samt historisk stadsvandring.

Vacker kulturmiljö, rik historia och många trevliga arrangemang är några av anledningarna till att allt fler besöker Arboga. Staden inspirerar till mängder av aktiviteter.


Vid ankomsten till Arboga serveras kaffe och smörgås på ett av Arbogas caféer. Därefter sker en kort promenad till boulehallen. Arboga boulehall är nybyggd och ligger mitt i stadskärnan. När ni kommer dit välkomnas ni av föreningens kunniga instruktörer. Upplägget anpassas efter era önskemål. Tävlingsupplägg med priser eller introduktion om hur det går till eller kanske båda delarna. Utrustning finns att låna. Efter avslutat boulespel serveras lunch på en av Arbogas trevliga restauranger. Som avslutning på besöket sker en historisk guidning i stadskärnan. En av stadens kunniga stadsguider tar er med på en spännande resa i Arbogas historia. Lyssna till berättelser om Gustav Vasas tid i Arboga, om hans dotter Cecilias skandalomsusade liv, eller om de mytomspunna munkgångarna.


Plats: Kurirenhuset, Ahllöfsgatan (ingång via PWC)

Tid: Cirka 3-4 timmar
Bokning: Arboga turistbyrå, 0589-871 51

Pris: Kontakta Arboga turistbyrå för pris.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 21 november 2019

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer