Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se
Exempelbild från MediaflowPro

Aktiviteter

Det finns ett brett utbud av företags och gruppaktiviteter i och omkring Arboga. Nedan presenteras ett antal av dessa med kontaktuppgifter till respektive arrangör. Kontakta gärna Arboga turistbyrå om du har frågor.

Guidningar

 Låt dig inspireras av Arbogas historia. Välj bland ett tiotal unika guidningar och endagspaket för både större och mindre grupper.

Mer information om guidningar finns här

Paketupplevelser

I Arboga kan ni få upplevelsen med det lilla extra. Vi erbjuder unika endagspaket för både mindre och större grupper. Dessa kan med fördel kombineras med konferens, och övernattning.

Mer information om paketupplevelser finns här

Fiske, båttaxi, skräddarsydda utflykter

Upptäck Hjälmaren under segel. Fiska, bada eller segla. Skäddarsy din resa. ​Lunger Event, Thomas Andersson

Telefon 070-612 08 21. 

Bågskytte

Arboga Bågskytte klubb erbjuder grupper möjlighet till provapå aktivitet med instruktör. Utrustning ingår vid bokning av aktivitet. Vintertid i inomhushall.

Telefon 0589-148 62

Epost johnsson.joel1940@outlook.com

Tennis

Arboga tennisklubb erbjuder spel utomhus på fyra banor. Två grusbanor och två allvädersbanor (Plexipave). Spel erbjuds både medlemmar och besökande. Telefon: 0589-130 01
Mer information hittar du på Arboga tennisklubbs webbplats

Vibys islandshästar

Viby Islandshästar erbjuder kurser och turiridning för större o h mindre grupper. Gården är belägen 4 kilometer norr om Arboga.

Telefon: 0708-16 59 15
Mer information hittar du på Viby gårds webbplats.

Boule

I Arboga finns en nybyggd inomhushall. Arboga boulesällskap erbjuder provapå spel med instruktör för större och mindre grupper.

Mer information hittar du på Arboga bouleklubbs webbplats

Golf

Arboga golfklubb erbjuder en fin 18-hålsbana i naturskön miljö. Banan ligger tre kilometer väster om tätorten, vid sjön Tjurlången. Området har bland annat korthålsbana, shop, drivingrange, övningsområden och en nybyggd golfstudio för inomhusspel. Vid golfbanan finns även restaurang. Telefon: 0589-701 00

Mer information hittar du på Arboga golfklubbs webbplats

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: