Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Anhörig till missbrukare

Lever du ditt liv tillsammans eller med,eller i en relation till en människa som missbrukar alkohol eller droger? Har du svårt att förstå dig på denna person? Känner du att du inte vet hur du ska förhålla dig, inte förstår, att du håller på att bli galen,inte orkar mer?

Kanske känner du en stor sorg och uppgivenhet inför personens agerande?

Då kan detta vara någonting för dig.Arboga kommuns öppenvård kommer att starta en gruppverksamhet för människor som lever ien nära relation till en missbrukande människa. även du som lever tillsammans med en tillfrisknande beroende som för tillfället inte använder alkohol/droger är välkommen att lära dig mer om vad den tillfrisknande och du själv går igenom.


Du kommer att träffa människor som lever under liknande förhållanden som du själv. Gruppen är självstyrande och leds av dess deltagare.


Vi hoppas att du har modet att våga komma till oss. Det kan bli början på din väg ut ur en förtvivlad situation till ett sundare förhållningssätt och ett bättre mående för dig själv. Du är ju trots allt den viktigaste personen i ditt liv.

 

Var träffas vi då?

Adressen är Stora toget 10, Café centrum. 


När?

Varje måndag kl 18.00-19.30.


Du behöver inte vara Arbogabo för att delta i våra träffar, var du bor spelar ingen roll.


Varmt Välkommen till oss!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: