Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Publicerad

Nybyholmsskolan öppnar 28 april – stängning förlängs

På grund av fortsatt personalbrist efter flera fall av covid-19 håller Nybyholmsskolan fortsatt stängt under tisdagen den 27 april. Skolan planeras att åter öppna onsdagen den 28 april.

Enligt den bedömning som har gjorts går det inte under tisdagen att bedriva verksamheten med den nuvarande personalstyrkan. Anledningen till personalbristen är att flera av medarbetarna inte är tillbaka i arbete. Skolan planeras att i stället öppnas under onsdagen.

Ber om överseende

– Vi ber om fortsatt överseende och förståelse för detta. Vi ser fram emot att möta eleverna på onsdag i stället, säger Anu Enehöjd, verksamhetschef för grundskolan och grundsärskolan.

 

Beslutet betyder att vårdnadshavare med barn på skolan själva behöver ordna med omsorg för sina barn. Arboga kommun erbjuder plats på fritidshem till de barn som har vårdnadshavare med samhällsviktiga funktioner och till de barn som har behov av särskilt stöd.

Matlåda till elever

Eleverna erbjuds matlåda och den kan hämtas ut vid Nybyholmsskolan. Elever som bor i Medåker har möjlighet att få sin matlåda på Bofinkens förskola.

Information till vårdnadshavare

Vårdnadshavare har fått närmare information från Nybyholmsskolan.

Tidigare nyhet på arboga.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: