Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Exempelbild Digital Morgonsoffa 26 maj
 • Exempelbild Var med och påverka framtiden i Leader Mälardalen
  Leader Mälardalen tar just nu fram en ny utvecklingsstrategi för Leaderområdet Mälardalen. Den ska utgå från behoven och förutsättningarna i området och enas om vad den ska arbeta med och vilka mål den ska uppnå i den kommande verksamhetsperioden 2023-2027. Var med och påverka strategin du också!
 • Se april månads digitala Morgonsoffa
  Morgonsoffan den 28 april har sänts och här kan du se den i efterhand. Tema är: Trygghet och säkerhet.
 • Exempelbild Nu finns marknadsföringsstöd för hållbara affärsidéer
  Du som har en verksamhet som tillhandahåller varor eller tjänster som bidrar till en bättre miljö kan söka stöd för marknadsföringsinsatser.
 • Exempelbild Flera webbinarier om framtidens solel i maj
  Att använda energi från solen är högst aktuellt idag. Både privatpersoner och företag kan hitta skräddarsydda lösningar som både sparar pengar och ger ett minskat klimatavtryck. Men det kan vara en djungel att orientera sig bland lösningar, bidrag och siffror. På dessa webbinarier kan mycket klarna.
 • Exempelbild Mer pengar i kassan
  10 000 000 kr till Leader Mälardalen!

  Har ni idéer som ni vill ta från tanke till handling? I början av april fick Leader Mälardalen påfyllning av projektmedel till lokalt ledd utveckling, närmare bestämt 10 000 000kr!!
 • Exempelbild Nu finns stöd från Klimatklivet till fastighetsägare i Västmanland
  Se hit, fastighetsägare i Västmanland! Om fossilt bränsle används i ert bestånd kan vi hjälpa er konvertera till hållbara alternativ. Investeringsstödet Klimatklivet kan täcka så mycket som 65 procent av konverteringskostnaden – och hjälpen från oss på Energikontoret i Mälardalen är helt kostnadsfri. 
 • Exempelbild Välkommen till en säkerhetsträff 19 maj för lantbrukare verksamma
  i Arboga kommun

  Under den senaste tiden har det förekommit en del incidenter och brott kopplat mot lantbruk verksamma i närkommuner. Arboga är relativt förskonade om man tittar i lokal brottsstatistik, men att lantbrukare utsätts för brott är vanligt förekommande ute i landet. Kommunen och Polisen vill bjuda in till en dialog och informationsträff i syfte att höra mer av dig som lantbrukare och informera om konkreta tips och råd kring förebyggande åtgärder man själv kan vidta.
 • Verksamt.se tipsar företagare om stöd och webbinarier
  Verksamt.se har kommit ut med ett nytt nyhetsbrev och där kan du som företagare hitta flera bra webbinarier och olika stöd att söka.
 • Exempelbild Företagsstöd - för små och medelstora företag
  Här hittar du aktuella företagsstöd att söka för små- och medelstora företag.
 • Exempelbild Nu finns korta YH-utbildningar
  Korta utbildningar inom yrkeshögskolan är ett nytt koncept som ger nya möjligheter till kompetensutveckling. Utbildningarna är under 100 YH-poäng och passar bra för dig som vill fylla på med mer kompetens eller är i behov av omställning.
 • Exempelbild Nytt omsättningsstöd för dig som driver enskild näringsverksamhet
  Regeringen har beslutat om ett stöd för dig som driver enskild näringsverksamhet och på grund av coronaviruset har drabbats av minskad omsättning i företaget.
 • Exempelbild Nu finns Robotlyftet- Automationscheckar
  Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill utveckla er tillverkning mot högre grad av automatisering eller robotisering? Då kan ni söka ekonomiskt stöd från Tillväxtverket i form av automationscheckar för att ta in extern kompetens för att få hjälp att utveckla ert arbete med detta.
 • Företagsinformation om covid-19, corona
  Coronaviruset påverkar näringslivet i Arboga på många sätt. Små som stora företag möter nu olika typer av utmaningar till följd av viruset. Här har vi samlat information som är särskilt riktad till dig som är företagare. Via länkarna hittar du aktuell information så du kontinuerligt kan hålla dig uppdaterad.
 • Stöd till företag - Almis Brygglån
  Den pågående krisen påverkar många företag. Uteblivna intäkter medför att företag behöver se över sin likviditet och finansieringssituation. Med Almis Brygglån kan en period av svårigheter överbryggas och lånet ger möjlighet till villkor som är särskilt anpassade till rådande situation.
 • Digital upphandlingsträff 27 april
  Arboga, Köping och Kungsörs näringslivskontor välkomnar dig till en digital upphandlingsträff den 27 april klockan 08.30.
  Publicerat:
 • Digital Morgonsoffa 28 april
  Välkomna till april månads Morgonsoffa - mötesplatsen för företag och företagssamma. Tema denna morgon är: Trygghet och säkerhet. Sändningen startar klockan 08.00-09.00
  Publicerat:
 • Ska du bygga i sommar?
  Det är många som passar på att bygga under sommaren, för vissa byggprojekt kan du behöva söka bygglov eller göra en anmälan hos Västra Mälardalens Myndighetsförbund. Vet du att du ska bygga något i sommar är det en bra idé att redan nu kolla upp vad det är för regler som gäller för det du vill bygga.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer