Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Nyheter om näringsliv och arbete

 • Patrick Johansson är en Arbogaambassadör
  I snart tio år har läraren Patrick Johansson varit samordnare för NTA-lådorna i Arboga kommun. Lådorna används av lärare på grundskolan och i förskolan för att utforska naturvetenskap, teknik och matematik med anpassade experiment. Genom Saabs engagemang har Arboga en särställning i NTA-sammanhang.- Det är värdefullt att ha den kontakten, säger Patrick Johansson. Samarbetet runt NTA leder också till andra aktiviteter såsom studiebesök, mattestugor med mera.
  Publicerat:
 • Hannah Brander Lundblad är en Arbogaambassadör
  Efter en mängd jobb inom turistbranschen, guideutbildning på Mallorca, jobb på HM i Tyskland, daglig träning på Arnold Schwartzeneggers gym i Österrike och egenföretagare i Örnsköldsvik, gick till slut flyttlasset till hemstaden Arboga.
  Publicerat:
 • Sofia är en Arbogaambassadör
  För Sofia Lööw har det aldrig varit någon diskussion. Efter nästan 20 år inom förskolan i Arboga trivs hon fortfarande jättebra med sitt jobb på Biet uppe på Brattberget.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: