Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Näringsliv och arbete

Nyheter om näringsliv och arbete

Kontakta oss

Näringsliv & turism

naringslivturism@arboga.se

växel 0589-87 000


Besöksadress:

Centrumleden 6, Arboga station

 

Postadress:

Box 45
732 21 Arboga

Nyheter

 • Patrick Johansson är en Arbogaambassadör
  I snart tio år har läraren Patrick Johansson varit samordnare för NTA-lådorna i Arboga kommun. Lådorna används av lärare på grundskolan och i förskolan för att utforska naturvetenskap, teknik och matematik med anpassade experiment. Genom Saabs engagemang har Arboga en särställning i NTA-sammanhang.- Det är värdefullt att ha den kontakten, säger Patrick Johansson. Samarbetet runt NTA leder också till andra aktiviteter såsom studiebesök, mattestugor med mera.
  Publicerat:
 • Hannah Brander Lundblad är en Arbogaambassadör
  Efter en mängd jobb inom turistbranschen, guideutbildning på Mallorca, jobb på HM i Tyskland, daglig träning på Arnold Schwartzeneggers gym i Österrike och egenföretagare i Örnsköldsvik, gick till slut flyttlasset till hemstaden Arboga.
  Publicerat:
 • Sofia är en Arbogaambassadör
  För Sofia Lööw har det aldrig varit någon diskussion. Efter nästan 20 år inom förskolan i Arboga trivs hon fortfarande jättebra med sitt jobb på Biet uppe på Brattberget.
  Publicerat:

Tipsa

Facebook

Twitter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: