Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Kommun och politik

Alla utnyttjar vi på ett eller annat sätt de tjänster som kommunen ansvarar för. Vi är alla beroende av att vatten och avlopp, skola, äldreomsorg och vägunderhållet fungerar på ett tillfredsställande sätt.

 

Vi påverkas också av de beslut som tas i kommunen och av de visioner och strategier som läggs fast.

 

Här hittar du information om hur kommunen fungerar, vilka styrdokument som finns, hur du kontaktar poltiker och tjänstemän och vilka möjligheter du själv har att påverka kommunens utveckling.


Nyheter om kommun och politik

 • Gratis take away-lunch för distansstuderande gymnasieelever
  Gymnasieelever i Arboga kommun som studerar på distans kommer att kunna hämta gratis lunch från lokala restauranger. Detta för att ge eleverna möjlighet till lagade luncher och för att stötta det lokala näringslivet under coronapandemin.
  Publicerat:
 • Arbogaelever släpper musikvideo om att fira jul och att mota covid-19 i grind 
  Under nästan hela 2020 har Sverige varit präglat av den fortfarande pågående coronapandemin. Men det kunde inte stoppa eleverna på Gäddgårdskolan att sprida julglädje genom en egenproducerad musikvideo. Temat blev högaktuellt; att fira jul – men också budskap om att hålla avstånd. 
  Publicerat:
 • Vasagymnasiet övergår till distansundervisning från 7 december
  På grund av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten övergår Vasagymnasiet till distansundervisning från måndagen den 7 december till och med jullovet, fredagen den 18 december. Åtgärden är ett komplement till övriga smittskyddsåtgärder under hösten med anledning av den ökade spridningen av covid-19.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 22 maj 2020

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer