Kommun och politik

Alla utnyttjar vi på ett eller annat sätt de tjänster som kommunen ansvarar för. Vi är alla beroende av att vatten och avlopp, skola, äldreomsorg och vägunderhållet fungerar på ett tillfredsställande sätt.

 

Vi påverkas också av de beslut som tas i kommunen och av de visioner och strategier som läggs fast.

 

Här hittar du information om hur kommunen fungerar, vilka styrdokument som finns, hur du kontaktar poltiker och tjänstemän och vilka möjligheter du själv har att påverka kommunens utveckling.


Nyheter om kommun och politik

 • Västra Mälardalens samverkan visar vägen i Almedalen
  Den 4 juli deltar kommunerna Köping, Arboga och Kungsör i Almedalsveckan tillsammans med representanter från näringslivet, Kommunutredningen och SKL. Kommunerna i Västra Mälardalen har tillsammans med näringslivet format en samverkan som är unik i landet.
  Publicerat: 2018-05-22
 • Arboga kommun tar höjd för framtidens utmaningar
  Sveriges kommuner står inför stora utmaningar de kommande åren, enligt Sveriges kommuner och landsting (SKL). För att ta höjd för framtidsfrågorna har Arboga kommun tagit fram en långsiktig finansiell analys. Den kartlägger kommunens främsta utmaningar för åren fram till 2030.
  Publicerat: 2018-04-27
 • Digitalisering skapar nya möjligheter inom hemtjänsten i Arboga
  Minskad nyckelhantering, ökad trygghet för hemtjänstkunder och en förbättrad arbetsmiljö. Det finns flera positiva effekter med en ny digital lösning som nu lanseras inom hemtjänsten i Arboga.
  Publicerat: 2018-04-10
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 08 februari 2018

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer