Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Vuxenutbildningen i Arboga

Bild på Högskolecentrum

Alla är välkomna att studera hos oss. Du kan studera efter dina egna förutsättningar och behov. Vi arbetar på ett flexibelt sätt. Vårt mål är att tillsammans hitta den rätta lösningen för just dig. Våga satsa på kunskap och utveckling!

Utbildningarna på SFI, Vuxenutbildningen och Yrkeshögskolan sker mest på distans genom digitala lektioner. En del undervisning och prov genomförs fortfarande på Högskolecentrum.


Vårterminen startade 11 januari.

Behöver du hjälp med inloggningsuppgifter till Edwise mailar du till kristina.eliasson@arboga.se. Kom ihåg att uppge förnamn och efternamn i mailet.


P4 Västmanland gjorde reportage den 24 februari om den lyckade satsningen för Svenska för akademiker (SFA Pedagogspår) på Högskolecentrum och som vänder sig till de som har en utländsk akademisk lärarutbildning. Läs mer och lyssna här!

 

På grund av Covid -19 gäller följande på Högskolecentrum:


- Endast personer med bokat möte eller prov får vara i skolans lokaler. Ytterdörrarna är låsta från 22 december.


- Tänk på att hålla avstånd


- Stanna hemma om du känner dig sjuk


- Studie- och yrkesvägledaren tar endast emot bokade besök

Yrkeshögskolans logotype

 

Nu har Myndigheten för Yrkeshögskolan lämnat besked om vilka nya yrkeshögskoleutbildningar som landets YH-anordnare har beviljats med start hösten 2021. Arboga Högskolecentrum kan nu också erbjuda utbildningen Systemingenjör! Läs mer här.

 

 

Högskolecentrum fick högt betyg när Myndigheten för Yrkeshögskolan kvalitetsgranskade Specialistundersköterska inom demens under våren 2020. Läs mer här.


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer