Barn och utbildning

I Arboga kommun finns 11 förskolor och 7 grundskolor. Sex grundskolor drivs i kommunal regi och en grundskola drivs som friskola. Av förskolorna drivs 10 i kommunal regi och en förskola drivs som föräldrakooperativ. Arboga kommun har ett gymnasium, Vasagymnasiet, som är ett kommunalt gymnasium.

Hitta direkt

Nyheter om barn och utbildning

 • Avgiftskontroll – rättvist med rätt avgift
  Under september månad kommer Barn och utbildningsförvaltningen att göra en kontroll så att alla betalar rätt avgift i förskola och fritidshem.
  Publicerat:
 • Skolavslutningar 2022
  Den 10 juni är det skolavslutning och här kan du läsa mer om tiderna. Barn- och utbildningsförvaltningen önskar alla våra elever ett fint sommarlov.

  Publicerat:
 • Kooperativt lärande i fokus på Brattbergsskolans fritidshem
  Brattbergsskolans fritids har under detta läsår satsat på att arbeta med kooperativt lärande. Det innebär att de äldre eleverna får arbeta med de yngre för att lära mer av varandra. För att skapa trygghet och trivsel ligger också stort fokus på att ha en mångfald av aktiviteter för skolans elever.
  Publicerat:

Synpunkter och förslag

Vill du lämna synpunkter och förslag för vår verksamhet inom barn och utbildning är du varmt välkommen att mejla; barn.utbildning@arboga.se.


Det går även bra att använda formulär via Arboga kommuns webbsida för dialog och inflytande.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: