Vi använder kakor (cookies) på vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa. Läs mer om de kakor vi använder på arboga.se

Barn och utbildning

 I Arboga kommun finns 11 förskolor och 7 grundskolor. Samtliga grundskolor drivs i kommunal regi. Av förskolorna drivs 10 i kommunal regi och en förskola drivs som föräldrakooperativ. Arboga kommun har ett gymnasium, Vasagymnasiet, som är ett kommunalt gymnasium.

Hitta direkt

Nyheter om barn och utbildning

 • Så påverkas kommunens verksamheter av de skärpta restriktionerna
  Den 12 november beslutade Folkhälsomyndigheten, i samråd med smittskyddsläkare i Region Västmanland och Länsstyrelsen, att införa skärpta allmänna råd i länet. Med anledning av beslutet införs nu restriktioner i vissa av Arboga kommuns verksamheter. De gäller fram till och med den 10 december, med möjlig förlängning.
  Publicerat:
 • Invigning av Skogsgläntans förskola
  Nu har Skogsgläntans förskola officiellt invigts. På programmet stod bandklippning, tal och barnsång. Och så bjöds alla barn på glass och såpbubblor.
  Publicerat:
 • Se filmen från Skogsgläntans förskola
  Är du nyfiken på hur det ser ut på nya förskolan Skogsgläntan? Titta på filmen och följ med på en digital rundtur. Se de fina lokalerna, utemiljön och träffa några av medarbetarna som arbetar där.
  Publicerat:

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 15 oktober 2020

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer