Barn och utbildning

 I Arboga kommun finns 15 förskolor och 7 grundskolor. Samtliga grundskolor drivs i kommunal regi. Av förskolorna drivs 14 i kommunal regi och en förskola drivs som föräldrakooperativ. Arboga kommun har ett gymnasium, Vasagymnasiet, som är ett kommunalt gymnasium.


Nyheter om barn och utbildning

 • Min utvärdering – vårdnadshavarenkät förskolan
  Nu är det dags för vårdnadshavarenkäten Min Utvärdering som ingår som en del i kartläggning och uppföljning i vårt systematiska kvalitetsarbete i Arboga kommun. Enkäten syftar till att synliggöra hur vårdnadshavare till 4- och 5-åringar uppfattar situationen i förskolan.
  Publicerat: 2018-02-19
 • Ett steg närmare byggstart av den nya förskolan på Marknaden
  Barnen i fokus och miljöer som lockar till lek, lärande och trygghet. Det är några av byggstenarna för projektet av den nya förskolan i Arboga. ”Nu är vi ett steg närmare byggstart, vilket känns väldigt bra. Det är viktigt att vi satsar på våra barn och unga”, säger Anders Cargerman (L), ordförande i barn- och utbildningsnämnden.
  Publicerat: 2018-02-09
 • Norrgårdens förskola byggs om
  Under våren kommer Norrgårdens förskola i Arboga att byggas om. Det blir en ny avdelning och nya personalutrymmen. ”Det är jätteroligt, vi ser fram emot det här”, säger förskolechef Britt-Marie Deubler.
  Publicerat: 2018-01-26
Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 13 februari 2018

Kontakt och öppettider

Telefon: 0589-870 00
E-post: arboga.kommun@arboga.se

Arboga kommun
Box 45
732 21 Arboga
Besöksadress: Smedjegatan 5

Organisationsnummer 212000-2122

Öppettider och telefonnummer